Over Palm-Mar

Palm-Mar bevindt zich tussen twee natuurgebieden, meer bepaald Montaña de Guaza en Malpaís de la Rasca. 

Dit rustige dorp biedt u een oase van rust en is de place-to-be voor duikers, wandelaars, mountainbikers, joggers, ... Er zijn geen hotels, discotheken of dagjestoeristen. Er is slechts één toegangsweg waardoor het residentiële karakter is gegarandeerd.

Palm-Mar ligt op slechts 15 minuten van de luchthaven en kijkt uit op de mondaine badplaatsen Los Cristianos en Playa de las Americas. De ligging is toch zeer centraal ten opzichte van populaire attracties:

Je vervelen doe je hier nooit. Er zijn uitstekende excursiemogelijkheden zowel vanuit Palm-Mar als in de nabije en verdere omgeving:

  • bootexcursies om o.a. dolfijnen en walvissen te spotten
  • scuba diving, snorkelen, kajakken
  • petanque
  • fitnessclub
  • enzovoort.

In Palm-Mar zelf heb je geen auto nodig maar toch raden we je aan om een auto te huren zodat je het prachtige eiland kan verkennen. We raden www.autoreisen.es aan voor de goede prijzen en de correcte service.

Een apotheek en medische hulppost met dokter vind je in de hoofdstraat.

Diverse restaurants binnen en buiten Palm-Mar bieden een enorme variatie aan nationale en internationale keuken: vele Spaanse varianten, Belgisch, Frans, Italiaans, Chinese, ... Voor ieders smaak en budget!

Langs de hele kustlijn is er een mooie en toegankelijke promenade waar je de hippe beach club Bahia Beach en strandbar Chiringuito terugvindt.